fbpx

“Pinceátlag” Házasítás 2019

1 890 Ft tart. ÁFA

A sok fajta együttes jelenléte, a szekszárdi borvidékre jellemző szelídség együtt biztosítja a kerek, bársonyos ízvilágot.

Leírás

Szekszárdi Házasítás

A pince egyik alapborának, fogyasztás és árfekvés szempontjából a mindennapok borának szántuk e tételt. A sok fajta együttes jelenléte, a szekszárdi borvidékre és bokra jellemző szelídség együtt biztosítják a kerek bársonyos íz világot.

Borcímke fotón:

A címkén szereplő kép az 1930-as évekből származik, mely csatári présházunk előterében készült dédnagyapámról és a pince borait kóstoló társaságról. Volt ez akkor, mikor még a kimondott szó mindenki számára ugyanazt jelentette, mikor érték volt a mérték és természetes magatartás az egymás iránti tisztelet…Eszterbauer János.

Jellemzés:

Kedvessége, könnyedsége Szekszárdra emlékeztet. Egyszerűségében nagyszerű illat- és íz harmónia piros bogyókkal, szederrel. A lecsengésben az alkohol kicsit hamarabb kipucolja a szájból a gyümölcsöket, de annyi baj legyen, ettől még szeretjük. Nem akar több lenni, a maga kategóriájában nagyon korrekt. Ha mondhatok ilyet, a köz-száj egyre inkább az ilyen gyümölcsös, barátságos, könnyen érthető, jó ivású boroktól mosolyog…Iványi Emese

További információk

Tömeg 1,38 kg
Alkohol

Évjárat

Fajtaösszetétel

, , , ,

Termőterület

, , ,

Űrtartalom

0