Akció!
“A’sóváros” Cabernet franc-Merlot Cuvée 2014
“A’sóváros” Cabernet franc-Merlot Cuvée 2014

“A’sóváros” Cabernet franc-Merlot Cuvée 2014

990 Ft 690 Ft Az ÁFA-t tartalmazza.

Könnyed stílus, gyümölcsösség, frissítő fanyarság jellemzi e borunkat, amelyet elsősorban az áruházak polcaira szántunk.

Vissza a borainkhoz...

Termékleírás

Könnyed stílus, gyümölcsösség, frissítő fanyarság jellemzi e borunkat, amelyet elsősorban az áruházak polcaira szántunk. Reduktív érlelésű tétel – erről a csavarzár is árulkodik – , ár-érték arányban kimagasló bor a hétköznapokra!

Borcímke szöveg:
Szekszárd Alsóváros, népies kiejtéssel A’sóváros. Több mint két évszázadon keresztül lakta egy parasztpolgári társadalom, melynek tudata, erkölcse, értékrendje utódaik számára ma is iránymutató. Példaértékű, ahogy sváb, magyar, szerb gyökerekkel rendelkező családok békében, szeretetben, egymást tisztelve, segítve élték itt az életüket. Mint annyi más, ez a közösség is a történelem szélsőségeinek esett áldozatul. Magja az Alsóvárosi Római Katolikus Olvasói Kör volt, melynek színjátszó csoportjáról készült a címkén szereplő fotó, 1935-ben. Ülő sorban balról a második a nagymamám és mellette harmadikként katonaruhában a nagyapám…Eszterbauer János