Szarvasgomba est a győri Carmen Étteremben 2016.10.07.


Szarvasgomba est az Eszterbauer Pincészet boraival
2016. október 7. – 19.00
Menü
No fiam… Chardonnay 2015
Szarvasgombás libamáj praliné tökmagbundában, aszalt sárgabarackkal
(aperitif és köszöntőfalatka)
“Öröm” Rosé 2015
Macrosporum-os marinált lazac fetasajt krémmel, ruccolával és cseresznye glace-szal
Sógor Kadarka 2015
Hagymakrémleves marhanyelv raguval, trüffelolajjal és liofilizált málnával
Tanyamacska Kékfrankos 2013
Áfonyás őzragu szarvasgombás darakásával és burgonyaropogóssal
“Tüke” Bikavér 2013
Egészben sült szűzpecsenye brumálés sütőtökpürével és meggy-bikavér redukcióval
Tivald Cabernet Sauvignon 2012
Érlelt marhalapocka steak vargányás trüffelkrémmel, leveles tésztában sütve,
vörösboros körtével és zelleres gesztenyepürével
Szigetköz Lelke Pálinkaház, Birspálinka
Terféziás mascarpone mousse birsalmasajttal
A menü ára 9.950 Ft/fő,
ami tartalmazza a 7 fogást, a borok kóstolási mennyiségét és a korlátlan ásványvíz fogyasztást.
Kérjük, részvételi szándékát jelezze mielőbb a 96/510-800 telefonszámon vagy e-mailben.