Eszterbauer – Gál Tibor borduett vacsora az Araz Étteremben május 25-én


 

Izgalmas párosítások az Egri és a Szekszárdi Borvidékről a magyar és francia ízeket ötvöző Araz Étteremben!

Időpont: 2017. május 25. csütörtök, 19:00

Érkezés: 18:50-ig


Menüsor

• Eszterbauer Gyöngyöző 2016 – Gál Tibor Egri Csillag 2015
Libamelles tepertőkrém
• Eszterbauer Öröm Rozé Cuvée 2016 – Gál Tibor Pinot Noir Rozé 2016
Spárgás eper consommé
• Eszterbauer Nagyapám Kadarka 2016 – Gál Tibor Kadarka 2015
Mangalicával töltött Szentesi paprika
• Eszterbauer Tüke Bikavér 2013 – Gál Tibor Bikavér 2015
Rakott harcsa
• Eszterbauer Tivald 2013 – Gál Tibor Pinot Noir Superior 2012
Áfonyás őzragu mandulás burgonyafánkkal
• Eszerbauer Grand Vin 2012 – Gál Tibor Bikavér Superior 2013
Égetett tészta pörkölt mogyorós étcsokoládéval töltve, rebarbara levessel

 

A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.


Ár: 12.990 Ft/fő

A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.

 

A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.

Asztalfoglalás
E-mail:
araz@araz.hu
Telefon: +36 1-815-1100