Eszterbauer borvacsora a budapesti Kisbíróban február 5-én


 

Eszterbauer borvacsora a budapesti Kisbíróban február 5-én

Az étterem a 2016-os Bock Trezor sorozatát velünk kezdi, kiváló fogásokkal készülnek a boraink mellé:

Gyöngyözőbor Amuse: osztreigahús zeller zselében

Öröm Rozé:  Nyúl carpaccio gesztenyekrémmel és zöldlamával

Nagyapám kadarkája: Savanyú káposzta krém leves rántott borjú lábbal

Tüke Bikavér:  Vörösboros vaddisznó oldalas  snidlinges grízgaluskával

Tivald : Bélszín tűzdelt kagylóval és vérpudinggal

Mesterünk: Szilvás kalács peccorinoval

 

Asztalfoglalás és részletek:

http://vendegloakisbirohoz.hu/hu/hirek/0205-eszterbauer-borvacsora-a-kisbiroban-112.html